vrijdag 29 februari 2008

Veulens!

Soms zijn er van die bands waarvan je gewoon weet dat ze groot gaan worden. Meestal komt dit doordat ze een bepaald ''nieuw'' soort muziek maken. Een variatie op wat er al eerder is gedaan. Dit soort bands worden meestal een tijdje later flink gehyped en worden zo (te?) snel groot. Dit gebeurde onder andere bij Bloc Party, Arctic Monkeys, The Horrors en natuurlijk Klaxons. Nu is dit naar mijn idee ook het geval bij Foals. En niet bepaald onterecht. Hummer was al geweldig, Balloons misschien nog beter en eigenlijk is heel het album (die komt volgende maand uit =P) ubertof.
Op London Calling waren ze al meeeeesterlijk en ik ben dus ook heel blij dat ze op Motel Mozaïque komen, het is denk al wel een tijdje m'n favoriete nieuwe band =] (Samen met The Heavy en The Maccabees <3). Hier is de (best wel rare) clip van hun nieuwe single Cassius!:

2 opmerkingen:

Thomash zei

Ahh vies!!
Is Balloons niet de single? Deze clip valt een beetje tegen, het lijkt ook niet echt alsof ze het zelf heel leuk vinden.. Ze worden gebruikt voor het grote geld! Ik zweer het!

¡Th0m! zei

Dohti xD
Ja Balloons was de vorige single =]!
Ja precies! Dat vind ik dus ook een beetje :o Yannis (de zanger) kijkt echt een beetje zo van, okee wtf. Maar toch vind 't wel een prettig gestoorde clip ^^